Partneři

Nová kampaň Léto 2016 ve spolupráci s Regionální televizí.cz

07. 05. 2016
T

ak jako se náš projekt snaží podporovat malé farmáře, popularizuje náš mediální partner, televizní program s názvem regionalnitelevize.cz, jednotlivé regiony České republiky. Na jednom místě tak máte možnost sledovat aktuální zpravodajství ze všech obcí, měst a krajů. Toto zpravodajství se zaměřuje na společenské, kulturní, ekonomické nebo sportovního dění. A nově se v tomto zpravodajství můžete setkat i s Farmou na dlani.

Blíží se čas sklizní, úrody a trhů. Léto je také ideálním obdobím výletů a putování, tak proč si třeba právě nějaký výlet nezpestřit zastávkou pro nákup lokálního produktu. V Regionální televizi se může obec, město nebo oblast prezentovat, a tak přinášet divákům zajímavosti z každodenního života, včetně informací z oblasti cestovního ruchu či lokální ekonomiky a místní produkce. Dalo by se říct, že my i Farma na dlani pracujeme na základně podobného přístupu a přinášíme informace o regionálních farmářích, pro které je možná obtížné dostat se do povědomí těm zákazníkům, kteří z daného regionu nepochází, ani ho neznají.

Myslíme si, že lokální produkce by měla být podporována ve všech směrech, a tak jsme se rozhodli navázat spolupráci s Regionální televizí, protože právě ona dokáže přinést informace přímo do místa, kde jsou potřebné, využitelné a mohou být i užitečné.

Sledujte na www.regionalnitelevize.cz

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře