Prémiové členství farmáře

Projděte si s námi rozdily mezi členstvím a prémiovým členstvím. Uvidíte, že se vám vyplatí investovat pár stokorun ročně do vašeho podnikání. Jako příklad naší práce se můžete podívat na již proběhlé propagace našich farmářů. Navíc vydáním článků a nastavením vaší farmy jako prémiové naše spolupráce nekončí ale naopak začíná. Vítáme všechny farmáře, kteří mají chuť o sobě dát vědět! 


PR článek o farmě na blogu 

Pro začátek Vás našim fanouškům na webu, sítích a mailovém newsletteru představíme. Napíšeme o Vás PR článek, kterým se u nás budete rádi prezentovat. Příklady naší práce najdete třeba tady.  

 

 Farma dne na webu 

Chceme aby jste byli opravdu vidět, takže všechny prémiové farmy se nově budou objevovat pomocí popup okna na hlavní straně našeho projektu. Říkáme tomu "Farma dne" a vy, se díky tomu zviditelníte ještě více!

 

Zobrazení výrobků na homepage Farmy na dlani

Výrobky z tržiště se zobrazují nejenom na tržišti ale přímo na hlavní straně našeho projektu. Zde jsou zobrazeny pouze výrobky prémiových farmářů.

 

Zobrazení výrobků pod články z blogu a receptů

Sortiment výrobků prémiových farmářů, je pro větší viditelnost umístěn i pod články na blogu a receptů. Vy tak budete uživatelům stále na očích. 

 

O 70% více zobrazení výrobků na tržišti

Prémioví farmáři budou o 70% viditelnější na našem tržišti. Chceme aby farmy, které to s propagací na naší platformě myslí vážně byly opravdu vidět.

 

Přední místa ve vyhledávání na tržišti

Ve vyhledávání budeme zvýhodňovat prémiové farmy. Nově tak na předních místech uvidíte prémiové farmáře a jejich výrobky. Farmáři bez prémiového účtu budou řazeni za ně. Prémiové účty poznáte podle oranžového podbarvení jejich profilu.

 

20% sleva na propagaci farmáře

Pokud se rozhodnete pro jednorázovou marketingovou kampaň a budete jedním z našich prémiových farmářů, dostanete na všechny kampaně 20% slevu za věrnost.

 

Plátěná taška FnD

Každý prémiový farmář od nás při objednání členství dostane naší plátěnou tašku. Protože: "Šetřit přírodu můžete i drobnostmi a věřte, že se taška Farmy na dlani i s těžkým nákupem ponese skoro sama."

 

Samolepky FnD

K tašce vám přibalíme PVC samolepku na auto a samolepku do výlohy aby uživatelé věděli, kde vás mohou hledat. 

 

Přesvědčila Vás naše práce?

Není nic jednoduššího než kliknout na tlačítko pod tímto textem. Vyberte kampaň, která vám nejvíce vyhovuje, a začněte úspěšně prodávat vlastní výrobky.     

Objednat propagaci

Komentáře