Farmáři

Řeznictví U Rychtářů

29. 05. 2016
S

cílem prodeje kvalitních českých regionálních produktů bylo před více než dvaceti lety založeno v Protivíně řeznictví U Rychtářů s vlastní bourárnou masa. Dnes k této rodinné firmě patří i bufet „Srdíčko“ a restaurace „R“, známá jako „erko“.

S cílem prodeje kvalitních českých regionálních produktů bylo před více než dvaceti lety založeno v Protivíně řeznictví U Rychtářů s vlastní bourárnou masa. Dnes k této rodinné firmě patří i bufet „Srdíčko“ a restaurace „R“, známá jako „erko“.

Firma nabízí převážně produkty vlastní výroby, masné výrobky a uzené maso. V bufetu jsou každý den v nabídce teplá hotová jídla, svačiny, bagety, chlebíčky, cukrovinky, teplé a studené nápoje. Maso pochází od regionálních zemědělců a je zpracováváno podle vlastních nebo tradičních českých receptur. Produkty lze zakoupit i v partnerských prodejnách po celém Jihočeském kraji nebo na farmářských trzích. A co patří mezi speciality? Určitě talián, vázaný špekáček, domácí klobása, moravské uzené, pepřený špek, pepřená pečeně a uzená masa. Výroba a prodej masných výrobků není ale zdaleka jedinou službou, kterou toto řeznictví nabízí. V okolí Protivína si můžete nechat dovážet obědy, dále se můžete na farmu obrátit v případě zájmu nebo potřeby bourání a zpracování masa, uspořádání firemní akce a oslav. V neposlední řadě firma nabízí kompletní gastronomické služby.

Stavte se v Protivíně na ochutnávku. Více informací na www.rychtaru.cz .

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře