Mobilní a webová aplikace Farma na dlani

Více jak dva roky pro vás intenzivně budujeme značku Farma na dlani. Naši mobilní aplikaci již využívají stovky farmářů a uživatelů. Webové stránky navštěvuje denně několik stovek návštěvníků. Snažíme se pro vás shromáždit kvalitní výrobce rozličných potravin a to vše na  jednom přehledném místě. Nabízíme také všem našim uživatelům možnost nákupu českých, kvalitních potravin a to z pohodlí domova, buď přes webový prohlížeč na počítači nebo pomocí naší mobilní aplikace pro chytré telefony. Dále seznamujeme naše čtenáře s farmářskými akcemi v jejich známém či neznámém okolí.


Proč s námi?

Máme mobilní aplikace, to znamená že se o Vás potencionální zákazník bez problému dozví i když zrovna nesedí u PC.
Aplikace není všemocná, proto si stále zakládáme na kvalitním webu. Každý registrovaný farmář má k dispozici administraci svého profilu s možností vkládání fotek ze své farmy. Publikování novinek a samozřejmě možnost prodávat vlastní produkty na společném tržišti.
Jsme na sociálních sítích. Spravujeme Facebookový, Instagramový a Twitter účet kde máme spoustu fanoušků. Neustále rosteme! Počet fanoušků, uživatelů, odběratelů a farmářů se každým dnem neustále zvyšuje. A spolu s tím i Vaše šance prodat vlastní výrobky a nalákat tak nové zákazníky přímo k Vám.
Každý malý eshop je poměrně úzce specializovaný, je těžké se mu věnovat jako jednotlivci. Jeho správa je složitá a reklama velmi nákladná. Ale na našem tržišti může zákazník, který přišel nakoupit brambory zjistit, že by chtěl i maso na gril.
V aplikaci, webu a tržišti vystupujete sami za sebe. Nejsme prostředník, nejsme jedním z mnoha dalších eshopů, kam prodáváte vaše výrobky. U nás jste sami za sebe, máte plnou kontrolu nad svým profilem, zákazníky a objednávkami.
 

Výhody pro uživatele?

O spoustě farmářů ve vašem okolí nemáte ani ponětí, co teprve hledat je na výletě? Prozkoumejte s námi co daný kraj nabízí...
Naše aplikace Vás díky GPS navigaci a přesným informacím dovede přímo k farmáři.
Jezte kvalitně, čerstvě a zdravě. Po prozkoumání naší aplikace / webu budete překvapení, kolik kvalitních potravin si můžete obstarat z vašeho okolí.
Sdílejte, přidávejte, hodnoťte a komentujte naše farmáře. Budujeme tak společně značku, která není odrazem finančního zázemí, ale značkou kvality.
Nakupování kvalitních potravin nebylo nikdy snažší. Využijte web a aplikace naplno.
Přijďte na jeden ze stovek Farmářských trhů, které můžete díky naší aplikaci a webu najít.
 

Přidejte se k nám!

Pokud tedy hledáte kvalitní a levnou cestu jak dát o sobě a své akci vědět, neváhejte nás kontaktovat. Zajistíme Vám cílenou propagaci právě k těm, které to nejvíce zajímá!

Registrujte se