Detail sponzorované kampaně "Prasátko"

 

Článek na blogu

Na začátek od vás budeme potřebovat detailnější informace o vašem produktu / farmě který budeme propagovat. Samozřejmostí by měl být i obrázek. Jakmile dostaneme tyto základní informace, sepíšeme poutavý text který vám zašleme k odsouhlasení. Pokud bude vše v pořádku, vyberete si datum uveřejnění a my vystávíme příspěvek na našem blogu.

 

Článek v aplikaci

Uveřejněním příspěvku na blogu to ale nekončí. Mobilní aplikaci mají staženou tisíce lidí a tak další místo, kde si o vás lidé budou moci přečíst bude právě zde.

 

Sdílení příspěvku na soc. sítích

Máme širokou komunitu uživatelů na sociálních sítích. Proto je to výborná příležitost  jak se o vás uživatelé mohou dozvědět ještě více. FacebookInstagramTwitter

 

12 dnů sponzorovaný příspěvek na Facebooku

Nechceme nechat nic náhodě! Víme že nastavení sponzorované kampaně není nic jednoduchého ať už se jedná o jakoukoliv platformu (Sklik, Facebook, Heureka atd...) V ceně vaší propagace je totiž i dvanáctidenní sponzorovaná kampaň příspěvku na sociální sítí Facebook. Sami si vyberete jestli chcete reklamu cílit regionálně nebo celorepublikově, jakou věkovou skupinu oslovit atd... My podle vašich preferencí nastavíme vše tak aby se doručovala těm pravým potencionálním zákazníkům.

 

Článek v týdenním magazínu

Každý týden vychází souhrn toho zajímavého co v minulém týdnu stalo. Naše novinky odebírá více než dva tisíce odběrtelů, kterým každé pondělí rozesíláme email. V tomto týdenním přehledu pak najdete i článek o vás. 

 

6ti denní propagace na hlavní straně

6 dní se stanete naší hvězdou, kterou nikdo nepřehlédne. Jakmile totiž uživatel vstoupí na web www.famanadlani.cz okamžitě ho upozorníme bannerem na váš článek.

Komentáře