09Mobilní aplikace pro Android

 

Farma na dlaniS naší mobilní aplikací se ve světě neztratíte! Jednoduše stáhněte, nainstalujte a objevujte výrobce potravin ve Vašem okolí. Jistě se najde spousta prodejních míst o kterých jste neměli ani tušení. Při návrhu aplikace “Farma na dlani” jsme se snažili o co nejjednodušší přehlédné zobrazení všech důležitých informací s důrazem na funkčnost. Proto zde nechybí velké množství funkcí ve verzi bez registrace uživatele, ale i “bonusové” funkce v případě, že se uživatel bezplatně zaregistruje.

Farma na dlani

Přehledná, intuitivní funkční s velkým množstvím funkcí. Tak by se dala charakterizovat aplikace Farma na dlani ve své sedmé verzi. Jednotliví výrobci jsou přehledně třídění podle kategorií. Na úvodní obrazovce jsou zobrazeni farmáři v okolí 50 Km od zjištěné polohy. Vše je setříděno do jednotlivých skupin, charakterizující jednotlivé výrobce.

Farma na dlani

Na mapce jsou pomocí “špendlíků” zobrazeni všichni výrobci s barevně znázorněné podle kategorie. V pravém horním menu jsou nabídky pro filtrování kategorií a možnost vyhledavání.Každý bod na mapě je pečlivě popsaný důležitými informacemi, včetně adresy, telefonního kontatku webových stránek a možnosti navigace přímo k výrobci. Nově mají farmáři možnost, zažádat si o vlastnictví záznamu v aplikaci a tím získat možnost dále propagovat svoji farmu pomocí novinek, které se zobrazují jak ostatním uživatelům v aplikaci, tak návěštěvníkům našich webových stránek. Uživatelé mají také možnost hodnocení jednolivých výrobců.

 
Farma na dlani

Taky nemáte rádi blouděním ulicemi a hledání cíle Vaší cesty? Teď už můžete tyto nepříjemné starosti pustit z hlavy. Snaší aplikací máte totiž jistotu, že do cíle Vaší cesty dorazíte bez zbytečného bloudění po okolí. Do systému se snažíme zadávat ty nejpřesnější data o všech farmářích. Takže Vás integrovaná navigace navede tou nejrychlejší cestou přímo k cíli.

 

Komentáře