3-4 zralé banány
½ hrnku nasekaných vlašských ořechů (cca 125 ml)
300 gramů hladké mouky
170 gramů cukru
100 gramů másla
2 vajíčka
1 lžičku prášku do pečiva
½ lžičky jedlé sody
3-4 zralé banány
½ hrnku nasekaných vlašských ořechů (cca 125 ml)
300 gramů hladké mouky
170 gramů cukru
100 gramů másla – nakrájeného na kostičky
2 vajíčka – bílky i žloutky
1 lžičku prášku do pečiva
½ lžičky jedlé sody
Takto připravené těsto nalijeme do formy (používám dortovou, ale můžete použít i klasickou chlebíčkovou) vyložené pečícím papírem (nemusí být) a uhladíme. Chlebíček dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 30 min na 160°C.
Chlebíček můžete jíst ihned po vyndání z trouby, výborný je však i studený. Velkou výhodou je jeho trvanlivost. Díky banánům v těstě Vám, při dobrém skladování vydrží vláčný až 1 týden.
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...