3-4 zralé banány
½ hrnku nasekaných vlašských ořechů (cca 125 ml)
300 gramů hladké mouky
170 gramů cukru
100 gramů másla
2 vajíčka
1 lžičku prášku do pečiva
½ lžičky jedlé sody
3-4 zralé banány
½ hrnku nasekaných vlašských ořechů (cca 125 ml)
300 gramů hladké mouky
170 gramů cukru
100 gramů másla – nakrájeného na kostičky
2 vajíčka – bílky i žloutky
1 lžičku prášku do pečiva
½ lžičky jedlé sody
Takto připravené těsto nalijeme do formy (používám dortovou, ale můžete použít i klasickou chlebíčkovou) vyložené pečícím papírem (nemusí být) a uhladíme. Chlebíček dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 30 min na 160°C.
Chlebíček můžete jíst ihned po vyndání z trouby, výborný je však i studený. Velkou výhodou je jeho trvanlivost. Díky banánům v těstě Vám, při dobrém skladování vydrží vláčný až 1 týden.
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...