3-4 zralé banány
½ hrnku nasekaných vlašských ořechů (cca 125 ml)
300 gramů hladké mouky
170 gramů cukru
100 gramů másla
2 vajíčka
1 lžičku prášku do pečiva
½ lžičky jedlé sody
3-4 zralé banány
½ hrnku nasekaných vlašských ořechů (cca 125 ml)
300 gramů hladké mouky
170 gramů cukru
100 gramů másla – nakrájeného na kostičky
2 vajíčka – bílky i žloutky
1 lžičku prášku do pečiva
½ lžičky jedlé sody
Takto připravené těsto nalijeme do formy (používám dortovou, ale můžete použít i klasickou chlebíčkovou) vyložené pečícím papírem (nemusí být) a uhladíme. Chlebíček dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 30 min na 160°C.
Chlebíček můžete jíst ihned po vyndání z trouby, výborný je však i studený. Velkou výhodou je jeho trvanlivost. Díky banánům v těstě Vám, při dobrém skladování vydrží vláčný až 1 týden.
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...