150 gramů nasekané vysokoprocentní čokolády
1 hrnek nasekaných vlašských ořechů
150 gramů hladké mouky
300 gramů cukru
180 gramů másla
3 vajíčka
1 lžičku prášku do pečiva
150 gramů nasekané vysokoprocentní čokolády
1 hrnek nasekaných vlašských ořechů
150 gramů hladké mouky
300 gramů cukru
180 gramů másla – nakrájeného na kostičky
3 vajíčka – bílky i žloutky
1 lžičku prášku do pečiva
pak si připravíme další přísady, aby to už po rozpuštění čokolády šlo ráz na ráz:
Takto připravené těsto nalijeme do formy (zhruba poloviční co klasický koláčový plech) vyložené pečícím papírem (nemusí být) a uhladíme. Brownies dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 20-25 min na 180°C. Kontrolní měření provedete špejlí, kterou píchnete do středu těsta – měli byste jí vytáhnout lehce mazlavou.
Tipy na servírování:
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....