175 gramů hladké mouky
100 gramů másla
1 žloutek
1 lžíce moučkového cukru
sklenice lemon curd
4 bílky
4 lžíce moučkového cukru
175 gramů hladké mouky
100 gramů másla
1 žloutek
1 lžíce moučkového cukru
sklenice lemon curd (použila jsem ten z Tesca, mají i např. v Marks and Spenser
lemon curd se ale samozřejmě dá připravit i doma
4 bílky
4 lžíce moučkového cukru
Takto připravený korpus dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 15 min na 180°C. Poté sundáme ze středu zatížení a pečeme dalších cca 10 min – do zhnědnutí okrajů koláče.
zatímco se nám peče korpus, připravíme si sníh,
Na hotový korpus rozetřeme připravený lemon curd a nandáme na něj sníh. Pokračujeme v pečení cca 15 min na 135°C – do zrůžovění bílků.
Dobrou chuť
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...