175 gramů hladké mouky
100 gramů másla
1 žloutek
1 lžíce moučkového cukru
sklenice lemon curd
4 bílky
4 lžíce moučkového cukru
175 gramů hladké mouky
100 gramů másla
1 žloutek
1 lžíce moučkového cukru
sklenice lemon curd (použila jsem ten z Tesca, mají i např. v Marks and Spenser
lemon curd se ale samozřejmě dá připravit i doma
4 bílky
4 lžíce moučkového cukru
Takto připravený korpus dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 15 min na 180°C. Poté sundáme ze středu zatížení a pečeme dalších cca 10 min – do zhnědnutí okrajů koláče.
zatímco se nám peče korpus, připravíme si sníh,
Na hotový korpus rozetřeme připravený lemon curd a nandáme na něj sníh. Pokračujeme v pečení cca 15 min na 135°C – do zrůžovění bílků.
Dobrou chuť
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...