listové těsto
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
Takto připravený koláč pečeme cca 8-10 minut v předehřáté troubě na 230°C.
Vyndáme koláč z trouby a střed poklademe směsí jahod, cukru a citronové šťávy. Pokračujeme v pečení ještě dalších 30 – 40 min na 230°C, do zezlátnutí.
Dobrou chuť.
Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...