listové těsto
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
Takto připravený koláč pečeme cca 8-10 minut v předehřáté troubě na 230°C.
Vyndáme koláč z trouby a střed poklademe směsí jahod, cukru a citronové šťávy. Pokračujeme v pečení ještě dalších 30 – 40 min na 230°C, do zezlátnutí.
Dobrou chuť.
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Popis: Oregano nebo-li dobromysl je trvalka dorůstající až 60 cm.Oregáno se pěstuje ze semen....
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami...