listové těsto
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
Takto připravený koláč pečeme cca 8-10 minut v předehřáté troubě na 230°C.
Vyndáme koláč z trouby a střed poklademe směsí jahod, cukru a citronové šťávy. Pokračujeme v pečení ještě dalších 30 – 40 min na 230°C, do zezlátnutí.
Dobrou chuť.
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.