listové těsto
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
Takto připravený koláč pečeme cca 8-10 minut v předehřáté troubě na 230°C.
Vyndáme koláč z trouby a střed poklademe směsí jahod, cukru a citronové šťávy. Pokračujeme v pečení ještě dalších 30 – 40 min na 230°C, do zezlátnutí.
Dobrou chuť.
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...