listové těsto
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
jahody
šťáva z ½ citrónu
4 lžíce cukru
Takto připravený koláč pečeme cca 8-10 minut v předehřáté troubě na 230°C.
Vyndáme koláč z trouby a střed poklademe směsí jahod, cukru a citronové šťávy. Pokračujeme v pečení ještě dalších 30 – 40 min na 230°C, do zezlátnutí.
Dobrou chuť.
Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami...
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...