120 gramů hladké mouky
180 gramů cukru
100 gramů hnědého cukru
70 gramů másla
3 celá vajíčka
jahody
rebarbora
120 gramů hladké mouky
180 gramů cukru
100 gramů hnědého cukru
70 gramů másla
3 celá vajíčka – bílek i žloutek
jahody
rebarbora
Koláč pečeme cca 50-60 minut v předehřáté troubě na 180°C.
Dobrou chuť.
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...