120 gramů hladké mouky
180 gramů cukru
100 gramů hnědého cukru
70 gramů másla
3 celá vajíčka
jahody
rebarbora
120 gramů hladké mouky
180 gramů cukru
100 gramů hnědého cukru
70 gramů másla
3 celá vajíčka – bílek i žloutek
jahody
rebarbora
Koláč pečeme cca 50-60 minut v předehřáté troubě na 180°C.
Dobrou chuť.
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...