120 gramů hladké mouky
180 gramů cukru
100 gramů hnědého cukru
70 gramů másla
3 celá vajíčka
jahody
rebarbora
120 gramů hladké mouky
180 gramů cukru
100 gramů hnědého cukru
70 gramů másla
3 celá vajíčka – bílek i žloutek
jahody
rebarbora
Koláč pečeme cca 50-60 minut v předehřáté troubě na 180°C.
Dobrou chuť.
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...
Popis: Oregano nebo-li dobromysl je trvalka dorůstající až 60 cm.Oregáno se pěstuje ze semen....
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...