250 gramů hladké mouky
100 gramů cukru
125 gramů másla
2 žloutky
1-2 lžíce mléka
1 balení měkkého tvarohu
1 žloutek
sklenice meruňkového kompotu
250 gramů hladké mouky
100 gramů cukru
125 gramů másla
2 žloutky
1-2 lžíce mléka
1 balení měkkého tvarohu – nejlepší je ten ve „stříbře“ – tolik neteče
1 žloutek
sklenice meruňkového kompotu, nebo použijte tak jako já mražené meruňky z léta
(úplně nejlepší jsou čerstvé, jen nevím, jak se Vám teď bude dařit je sehnat…takže určitě si koláč zopakujte i v létě, stojí to za to…)
4 bílky– tj. 1 žloutek Vám z vajíček zbude, pokud nevíte, jak ho využít, klidně ho ještě navíc přidejte do tvarohové náplně
cca 140 gramů cukru
Takto připravený koláč dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 30 min na 175°C – do zhnědnutí okrajů koláče.
zatímco se nám peče koláč, připravíme si sníh,
Vytáhneme koláč z trouby a nandáme na něj sníh a pokračujeme v pečení cca 15 min na 135°C – do zrůžovění bílků.
Tento koláč je skvělý v tom, že když úplně neodhadnete dobu pečení, tak se do druhého dne vše samo spraví ...
Prostě ideální koláč ☺
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...