listové těsto
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko – rozšlehané na potření závinu
Závin pečeme do zezlátnutí, tj. cca 20 min v předehřáté troubě na 180°C. Pro lepší barvu ho při pečení občas přetřeme rozšlehaným vejcem.
Dobrou chuť.
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...