listové těsto
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko – rozšlehané na potření závinu
Závin pečeme do zezlátnutí, tj. cca 20 min v předehřáté troubě na 180°C. Pro lepší barvu ho při pečení občas přetřeme rozšlehaným vejcem.
Dobrou chuť.
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...