listové těsto
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko – rozšlehané na potření závinu
Závin pečeme do zezlátnutí, tj. cca 20 min v předehřáté troubě na 180°C. Pro lepší barvu ho při pečení občas přetřeme rozšlehaným vejcem.
Dobrou chuť.
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
Popis: Oregano nebo-li dobromysl je trvalka dorůstající až 60 cm.Oregáno se pěstuje ze semen....
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...