listové těsto
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko
listové těsto – doporučuji již rozválené na pečícím papíře
švestky
skořice
cukr
mandlové plátky
1 vajíčko – rozšlehané na potření závinu
Závin pečeme do zezlátnutí, tj. cca 20 min v předehřáté troubě na 180°C. Pro lepší barvu ho při pečení občas přetřeme rozšlehaným vejcem.
Dobrou chuť.
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....