zelené olivy
olivový olej
sůl
čerstvě mletý pepř
česnek
kapary
čerstvá bazalka
sušené porvensálské koření
Vlastně dej všechno do mixéru a vše rozmixuj. Podle chuti přidej sůl a pepř. Měla by vzniknout taková olivová pasta. Podávej na rozpečené bagetce, topince nebo krekru.
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami...
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....