polohrubá mouka
cukr
vanilkový cukr
prášek do pečiva
mléko
olej
vejce
Formu na bublaninu si vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Do formy nalijeme těsto a poklademe ho vybraným ovocem.
Bublaninu pečeme cca 30 min v předehřáté troubě na 200°C.
Dobrou chuť. :-)
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Popis: Oregano nebo-li dobromysl je trvalka dorůstající až 60 cm.Oregáno se pěstuje ze semen....
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...