Kombinace kapra, bylinkového másla a hlívy ústřičné vás určitě mile překvapí. Vyzkoušejte tento recept a pohlaďte své chuťové pohárky příjemnou chutí.
kapr
citrón
drcený kmín
petrželka
kopr
pažitka
máslo
hlíva ústřičná
cibule
sůl
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a okmínujeme. Připravíme si 4 čtverce alobalu (jeden čtverec pro jednu porci) , které vymažeme trochou másla.
Petrželku, kopr a pažitku nasekáme nadrobno a utřeme se změklým zbylým máslem. Na střed každého alobalu položíme hlívu rozebranou na jednotlivé plodnice, na ně položíme porce kapra, které jsme z obou stran potřeli bylinkovým máslem. Na závěr rybu poklademe cibulí nakrájenou na měsíčky.
Alobal pečlivě zavřeme. Položíme na plech a dáme na 30 minut péct do trouby předehřáté na 180°C .
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...