Kombinace kapra, bylinkového másla a hlívy ústřičné vás určitě mile překvapí. Vyzkoušejte tento recept a pohlaďte své chuťové pohárky příjemnou chutí.
kapr
citrón
drcený kmín
petrželka
kopr
pažitka
máslo
hlíva ústřičná
cibule
sůl
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a okmínujeme. Připravíme si 4 čtverce alobalu (jeden čtverec pro jednu porci) , které vymažeme trochou másla.
Petrželku, kopr a pažitku nasekáme nadrobno a utřeme se změklým zbylým máslem. Na střed každého alobalu položíme hlívu rozebranou na jednotlivé plodnice, na ně položíme porce kapra, které jsme z obou stran potřeli bylinkovým máslem. Na závěr rybu poklademe cibulí nakrájenou na měsíčky.
Alobal pečlivě zavřeme. Položíme na plech a dáme na 30 minut péct do trouby předehřáté na 180°C .
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...