Kombinace kapra, bylinkového másla a hlívy ústřičné vás určitě mile překvapí. Vyzkoušejte tento recept a pohlaďte své chuťové pohárky příjemnou chutí.
kapr
citrón
drcený kmín
petrželka
kopr
pažitka
máslo
hlíva ústřičná
cibule
sůl
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a okmínujeme. Připravíme si 4 čtverce alobalu (jeden čtverec pro jednu porci) , které vymažeme trochou másla.
Petrželku, kopr a pažitku nasekáme nadrobno a utřeme se změklým zbylým máslem. Na střed každého alobalu položíme hlívu rozebranou na jednotlivé plodnice, na ně položíme porce kapra, které jsme z obou stran potřeli bylinkovým máslem. Na závěr rybu poklademe cibulí nakrájenou na měsíčky.
Alobal pečlivě zavřeme. Položíme na plech a dáme na 30 minut péct do trouby předehřáté na 180°C .
Popis: Oregano nebo-li dobromysl je trvalka dorůstající až 60 cm.Oregáno se pěstuje ze semen....
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...