Kombinace kapra, bylinkového másla a hlívy ústřičné vás určitě mile překvapí. Vyzkoušejte tento recept a pohlaďte své chuťové pohárky příjemnou chutí.
kapr
citrón
drcený kmín
petrželka
kopr
pažitka
máslo
hlíva ústřičná
cibule
sůl
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a okmínujeme. Připravíme si 4 čtverce alobalu (jeden čtverec pro jednu porci) , které vymažeme trochou másla.
Petrželku, kopr a pažitku nasekáme nadrobno a utřeme se změklým zbylým máslem. Na střed každého alobalu položíme hlívu rozebranou na jednotlivé plodnice, na ně položíme porce kapra, které jsme z obou stran potřeli bylinkovým máslem. Na závěr rybu poklademe cibulí nakrájenou na měsíčky.
Alobal pečlivě zavřeme. Položíme na plech a dáme na 30 minut péct do trouby předehřáté na 180°C .
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
Propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami...
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...