filety ryb – lze použít i pstruh, štika
čerstvé bylinky
drobné žampiony
malá cuketa
sůl
bílý pepř
máslo
olej
citronová šťáva
Filety ryb, pokud jsou široké, rozřízneme podélně na polovinu. Osolíme, opepříme, můžeme posypat čerstvými bylinkami – listová petrželka, tymián a pod. Zatočíme do rolády a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečkem cukety a kloboučkem žampionu. Opékáme na grilovací nebo obyčejné pánvi na oleji ze všech stran. Hotové špízy pokapeme rozpuštěným máslem a citronovou šťávou.
Jako přílohu doporučujeme šťouchané brambory s osmahnutou cibulkou.
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...