filety ryb – lze použít i pstruh, štika
čerstvé bylinky
drobné žampiony
malá cuketa
sůl
bílý pepř
máslo
olej
citronová šťáva
Filety ryb, pokud jsou široké, rozřízneme podélně na polovinu. Osolíme, opepříme, můžeme posypat čerstvými bylinkami – listová petrželka, tymián a pod. Zatočíme do rolády a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečkem cukety a kloboučkem žampionu. Opékáme na grilovací nebo obyčejné pánvi na oleji ze všech stran. Hotové špízy pokapeme rozpuštěným máslem a citronovou šťávou.
Jako přílohu doporučujeme šťouchané brambory s osmahnutou cibulkou.
Středně tučný, výživný, ochranný a hydratační krém s univerzálním použitím, pro všechny typy...
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
Popis: Oregano nebo-li dobromysl je trvalka dorůstající až 60 cm.Oregáno se pěstuje ze semen....
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...