filety ryb – lze použít i pstruh, štika
čerstvé bylinky
drobné žampiony
malá cuketa
sůl
bílý pepř
máslo
olej
citronová šťáva
Filety ryb, pokud jsou široké, rozřízneme podélně na polovinu. Osolíme, opepříme, můžeme posypat čerstvými bylinkami – listová petrželka, tymián a pod. Zatočíme do rolády a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečkem cukety a kloboučkem žampionu. Opékáme na grilovací nebo obyčejné pánvi na oleji ze všech stran. Hotové špízy pokapeme rozpuštěným máslem a citronovou šťávou.
Jako přílohu doporučujeme šťouchané brambory s osmahnutou cibulkou.
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Popis: Plně mrazuvzdorná rostlina. Pažitku pěstujeme pro duté, zelené listy silné aormatické...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
je v základu shodná s medovinou bylinnou, nicméně množství příměsí bylin a koření dosahuje pouze...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...