filety ryb – lze použít i pstruh, štika
čerstvé bylinky
drobné žampiony
malá cuketa
sůl
bílý pepř
máslo
olej
citronová šťáva
Filety ryb, pokud jsou široké, rozřízneme podélně na polovinu. Osolíme, opepříme, můžeme posypat čerstvými bylinkami – listová petrželka, tymián a pod. Zatočíme do rolády a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečkem cukety a kloboučkem žampionu. Opékáme na grilovací nebo obyčejné pánvi na oleji ze všech stran. Hotové špízy pokapeme rozpuštěným máslem a citronovou šťávou.
Jako přílohu doporučujeme šťouchané brambory s osmahnutou cibulkou.
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Propolis je známý pro účinek na bakterie i plísně a pro jiné hojivé účinky . Přípravky s...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...