filety ryb – lze použít i pstruh, štika
čerstvé bylinky
drobné žampiony
malá cuketa
sůl
bílý pepř
máslo
olej
citronová šťáva
Filety ryb, pokud jsou široké, rozřízneme podélně na polovinu. Osolíme, opepříme, můžeme posypat čerstvými bylinkami – listová petrželka, tymián a pod. Zatočíme do rolády a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečkem cukety a kloboučkem žampionu. Opékáme na grilovací nebo obyčejné pánvi na oleji ze všech stran. Hotové špízy pokapeme rozpuštěným máslem a citronovou šťávou.
Jako přílohu doporučujeme šťouchané brambory s osmahnutou cibulkou.
Jedná se o smíšený jarní med složený z nejrůznějších květů rostlin, bylin, ovocných stromů a...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
Pěstování: Oregáno se pěstuje ze semen. Vzrostlé rostliny se pak mohou rozmnožovat i dělením....
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Popis: Je 150-300x sladší, než řepný cukr. Jedná se o náhražku cukru. Stévie je v současné době...
Popis: Šedo - stříbrný keřík dorůstající výšky až 50 cm. Listy připomínají vůni kari koření. Ke...