Další kapří recept je tu! Dnes pro vás máme návod, jak připravit kapra s vůní Itálie.
kapr
česnek
olivový olej
rajčata
oregano
petrželka
suché bílé víno
sůl
pepř
Očištěnou a vykuchanou rybu pečlivě vymyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Česnek utřeme se solí a vytřeme jim břišní dutinu. V tento moment necháme rybu 30 minut odležet. Dno pekáče vymažeme olejem, vyložíme částí rajčat nakrajených na tenké plátky. osolíme, opepříme a posypeme oreganem. Trochu rajčatových plátků smícháme s nasekanou petrželkou. Tuto směs vložíme odleželému kaprovi do břišní dutiny. Rybu položíme do pekáče pokryjeme ji zbytkem rajčat, osolíme, opepříme a posypeme oreganem. Na závěr rybu a rajčata přelijeme olivovým olejem a podlijeme vínem. Přikryjeme a pečeme 45 minut v troubě na 180°C. Během pečení rybu přelijte výpekem.
Jako přílohu můžete zvolit nejlépe vařené brambory nebo bramborovou kaši.
Ať vám chutná!
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem z kvalitního medu. Medovina byla kvašena 4 roky.
je bohatá svým obsahem léčivých bylin a koření. Pomáhá uvolnit psychické napětí a přispívá k...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...
Rostlina dorůstá do výšky 20 - 50 cm, vzrůst je bohatě větvený a nese modrofialový květ. ...
rém pro zvláčnění a dlouhodobou hydrataci pokožky. Budete překvapeni, jak snadno se krém...
Popis: Pěstování rozmarýnu je možné na slunném stanovišti v lehké, písčité a dobře propustné...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...