Ve spolupráci s projektem Ryba na talíř pro vás máme připravený recept na kapra s mátovou omáčkou. Chuť ryby, smetanové omáčky a bylinek vás určitě nadchne.
porcovaný kapr
citron
česnek
máslo
hladká mouka
smetana
čerstvá máta
slunečnicový olej
sůl
pepř
Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a osolíme, opepříme, vetřeme prolisovaný česnek a necháme 20 minut odležet. V rendlíku rozehřejeme máslo, přidáme mouku a orestujeme, dokud nezačne vonět. V tento moment přilejeme smetanu a umícháme hladký bešamel. Na závěr omáčku dochutíme solí, přidáme mátu a ještě chvilku prořejeme.
Na pánvi rozehřejeme olej a dozlatova usmažíme kapří porce. Takto připraveného kapra přelijeme mátovou omáčkou a podáváme nejlépe s bramborami.
Dobrou chuť.
má opět svůj základ v medovině bylinné, tudíž je obohacena bylinami a kořením. Její...
Levandule pocházejí z francouzské Provance, z čehož vyplývají i podmínky pro jejich pěstování....
Není v kuchyni nad vlastní doma vypěstovaný tymián. Nezastupitelné místo má tymián také v...
Velmi lehké, rychle vstřebatelné. Obsahuje med + koenzym Q10 a další regenerační, zvláčňující a...
Pro Vaše vlasy velmi příjemný. Zdravé vlasy pohladí, poškozeným pomůže. Díky skvělé přírodní...
Mateří kašička je čistý včelí produkt s charakteristickou vůní a nakysle kořeněnou chutí. Je...
je ryze přírodní produkt vyrobený čistým výkvasem jarních medů s převahou hlohu, akátu a řepky....
Gingo biloba je velice oblíbená rostlina. Má vynikající léčebné účinky, které jsou uschovány v...
Prodej rostliny Venkovní polokeř. Celoročně necháváme na slunném stanovišti. Rostlina na...
má také svůj základ v medovině bylinné a je ochucena karamelovou trestí. Medovina Z Podhradí je...
Popis: Petržel setá, kadeřavá. Je to dvouletá rostlina. V prvním roce tvoří bohatou přízemní...